Detox uma in telesa

Bikram joga

Bikram joga je edina oblika joge, ki je bila ustvarjena za zdravljenje telesa.

Hkrati telo oblikuje, stopi odvečne maščobe ter umiri um. Izvaja se v joga sobi ogreti na 36 – 37 stopinj, s 38% vlažnostjo.

Točno določena temperatura v joga sobi in vlažnost v zraku omogočata prehode v dele telesa, ki so poškodovani/obrabljeni in vam nudita rehabilitacijo.

Toplota v joga sobi in revolucionaren sistem vadbe, ki že v prvih vadbah izoblikujeta vaše telo, vam pomagata, ob redni praksi, željeno telesno težo obdržati.

Na eni bikram vadbi se porabi od 800-1000 kalorij, kar je prelepa vzpodbuda za vsako vadbo naprej.

Je bikram vabda prava vadba zame?
Vadba bikram joge je točno določeno zaporedje 26. položajev ter dveh dihalnih vaj. Skrbno izbrano zaporedje položajev ti nudi podporo, ki jo potrebuješ v vsakdanjem življenju.

Zdravi stanja kot so artritis, kronične bolečine v hrbtenici, strgane kolenske vezi, problemi z dihali, osteoporoza, astma in obolenja dihal, kalcinacije, itd.

Primerna je za čiste začetnike tako kot za nadaljevalce in izkušene jogiste. Nudi vam oporo, rednost in ustvarja ravnotežje.

Bikram joga občutno zmanjša nivo stresa, sčisti vašo kožo bolje kot katerikoli kozmetični produkt, ohranja mladosten videz in je primerna za vse!

Prvič na Tinks Yoga vadbah?

TVOJ ZAČETNIŠKI PAKET
21 DNI za 25EUR

Neomejena joga in pilates za vse, ki prvič stopate v Tinks Yoga center.

V času Začetniškega paketa izkoristi 15% za katerikoli nadalnji nakup! *ne velja za letne in polletne karte.

“Zaradi slabe telesne drže in bivše stresne službe, so se mi začele pojavljati bolečine v vratu in ramenih. Z Bikram jogo sem bolečine odpravil in sedaj vzdržujem zdravo in močno telo! Priporočam vsakemu moškemu!”

Simon

“Ne dolgo nazaj mi je mami rekla:”Manja, veliko bolj mirna izgledaš. Iz tebe izžareva prav posebna energija”. In res je, odkar obiskujem Bikram jogo imam več energije, manj stresa in vsak dan je lepši. Hvala Tinks Yoga centru in celotni ekipi!”

Manja

“Spremembo, ki želim videti v drugih, najprej ustvarim v sebi. S pomočjo bikram joge se v vsakdanjem življenju bolj zabavam, več ljubim in sem srečnejša kot kadarkoli prej!”

Urška

Tinks Yoga Center
P.E.: Kolarjeva ulica 47
1000 Ljubljana
Slovenija
Vse pravice pridržane | Tinks Yoga: 041294947 ali 031830956 | ID za DDV: Si 60432462