Podpora za tvojo hrbtenico

Hot Pilates

Zdravilo za hrbtenico in moč za center!

Tinks Yoga center je edini v Sloveniji, ki ponuja vadbe Hot pilatesa, kjer ti toplota in vlaga v prostoru nudita hitrejše rezultate.

Joga soba je ogreta na 34 stopinj s 30% vlažnostjo in vam skozi izziv, ki ga predstavlja 60 minut Hot pilates vadbe, nudi izjemne koristi.

Ali je Hot pilates vadba prava vadba zame?
Z redno Hot pilates vadbo pozabite na bolečine v hrbtenici! Na vsaki vadbi so vključeni položaji, ki okrepijo podporne stebre hrbtenice, kar vam v vsakdanjem življenju nudi oporo. 

Hot pilates vadba je zdravilo za vse, ki se srečujete z urinkso inkontinenco in odlična podlaga za ostale športne aktivnosti, kot so tek, planinarjenje, hitra hoja, itd.

Je odličen dodatek tvoji bikram in Vinjasa vadbi, saj podpre in učvrsti točno določene dele telesa

Prvič na Tinks Yoga vadbah?

TVOJ ZAČETNIŠKI PAKET
21 DNI za 25EUR

Neomejena joga in pilates za vse, ki prvič stopate v Tinks Yoga center.

V času Začetniškega paketa izkoristi 15% za katerikoli nadalnji nakup! *ne velja za letne in polletne karte.

“Dolgo časa sem se borila z urinsko inkontinenco in vsak prvi teden menstruacije sem bila prisiljena ostati v čistem mirovanju. Odkar obiskujem vadbe Hot pilatesa in Bikram joge se mi je življenje spremenilo za 180 stopinj. Vse težave so odpravljene in zopet se lahko gibam svobodno!”

Nina

“Odkar hodim na Tinks yoga vadbe, je opazno manj stresa v mojem življenju. Bolj mirno se soočam z izzivi in več dosežem. Počutim se fenomenano in želim nadaljevati svoj ritual.”

Špela

”Že mnogo let poučujem Hot pilates in se ukvarjam s človeškim telesom, pa še nikoli nisem srečala ničesar podobnega Bikram jogi! Vadba, ki te raztegne in prečisti od znotraj navzven. Fantastično je!”

Katarina

Tinks Yoga Center
P.E.: Kolarjeva ulica 47
1000 Ljubljana
Slovenija
Vse pravice pridržane | Tinks Yoga: 041294947 ali 031830956 | ID za DDV: Si 60432462