TINKS YOGA ODDIH V INDIJI

“POT NAZAJ DOMOV”

8. -19. MAREC 2020

 

“Tinks yoga oddih je krasna priložnost za odmik od vseh vlog, ki jih igramo v vsakdanjem življenju, da si napolnimo baterije in zopet najdemo ravnovesje.Brez dvoma ena najbolj koristih stvari, ki sem jo v zadnjih 10 letih naredila zase!”  – Maja

“Mi bomo poskrbeli za vse, da se ti lahko popolnoma sprostiš.”

 

Čarobno potovanje v svet miru, oddiha in tradicije joge.

NE RAZMIŠLJAJ VEČ.

 

Razišči vse možnosti, ki se pojavijo, ko se začneš ZARES POSLUŠATI.

Goa je predel Indije, ki je znan po čudovitih peščenih plažah, svilenem pesku, kokosih in načinu življenja, ki je preprost in miren ter predstavlja tako imenovano počasno zabavo!

Na tokratnem potovanju boste lahko pozabili na vsakdanje skrbi, se sprostili in poglobili vase, v svoje telo in um.

Na vsakodnevnih jutranjih meditacijah in večernih joga vadbah boste um povezali s srcem.

“Pika na i” bodo posebne priložnosti na joga podlogi ob sončnih vzhodih
in zahodih ter šumenju arabskega oceana!

Poleg tega boste v 5* resortu Yab Yum uživali na
zasebni peščeni plaži, skupaj z nami pa se boste podali v svet indijskih svetišč, plantaž, tržnic, festivalov in skromnih mest.

ZA ZAČETEK TVOJEGA ČAROBNEGA POTOVANJA V INDIJO

VPIŠI SVOJ EMAIL IN PREJMI NAVODILA ZA REZERVACIJO ENEGA IZMED LE 12. MEST!

ZA ZAČETEK TVOJEGA ČAROBNEGA POTOVANJA V INDIJO

VPIŠI SVOJ EMAIL IN PREJMI NAVODILA ZA REZERVACIJO ENEGA IZMED LE 12. MEST!

PROGRAM POTOVANJA

DAN 1: SLOVENIJA / LJUBLJANA – ZAGREB – INDIJA / GOA
Danes se bomo iz Ljubljane odpravili proti letališču v Zagrebu. V zgodnjih jutranjih urah bomo pristali v Goi in se odpeljali v našo luksuzno nastanitev, 5* RESORT YAB YUM.

DAN 2: NAMESTITEV in HOLI: Wau, na voljo ti bo celoten dan, da v miru raziščeš tvoje letovišče in se sprostitš na zasebni plaži. Večerna joga na temo “Razbremenitev po dolgem potovanju” in praznik barv HOLI.

DAN 3: RELAX & RESTORE: Jutranja joga praksa med palmami, zajtrk na zasebni terasi, plaža, sproščujoča večerna joga vadba ter skupinska večerja v izbrani restavraciji.

DAN 4: JOGA & ANJUNA TRŽNICA: Jutranja joga praksa in ogled največje tržnice v južnem delu Indije, Anjuna! Sledila bo vrnitev v letovišče, skupinska joga “Cool down” in miren večer.

DAN 5: RELAX & JOGA OB SONČNEM ZAHODU: Jutranja joga praksa, zajtrk in raziskovanje resorta. Sprehodi se po neskončni plaži Ashwem, izberi si ajurvedsko masažo in iz ležalnika naroči svež kokos! V večernih urah bomo skupaj izvedli jogo na plaži ob sončnem zahodu.

DAN 6: PANJIM-OLD GOA- LOKALNI MARKET: Jutranja joga praksa, celodnevno raziskovanje glavnega mesta Goe – Panjim, kolonialnega dela Goe – Old Goa ter obisk lokalne tržnice za najbolj pristno doživetje Indije!

DAN 7: JOGA & NOČNA TRŽNICA: Jutranja joga praksa, zajtrk in tvoja izbira preostanka večera: sprostitvena večerna joga ali obisk največje nočne tržnice na jugu Indije.

DAN 8: POGLOBITEV JOGA PRAKSE: Nedelja je že tradicionalno dan za počitek, zato se usedi na ležalnik, spij osvežilne sveže kokose naravnost iz dreves in se potopi v arabske valove. Jutranja in večerna joga ter popoldanska joga delavnica na željo skupine!

DAN 9: ECO PLANTAŽA ZAČIMB SHAKARI: Jutranja joga praksa ter obisk ekološke družinske farme začimb, kjer boste dobrote iz plantaže lahko vzeli s seboj domov! Kosilo na plantaži ter zaključek dneva z vadbo Obnovitvene joge.

DAN 10: RELAX&PLAŽA/MARKET ARAMBOL: Danes bomo s skuterji obiskali tržnico Arambol in imeli večerjo v najljubši restavraciji Simona in Tinkare, na plaži Arambol! Kot vsak dan bomo tudi danes izvedli jutranjo in večerno jogo.

DAN 11: GROUP CIRCLE “Pot nazaj domov”: Jutranja joga praksa, čas za sprostitve na plaži in joga ob sončnem zahodu z vodeno meditacijo in zaključnim zapisovanjem. Večer skupinske večerje in ceremonije ob zaključku potovanja.

DAN 12: ZAKLJUČEK POTOVANJA: Danes se naše skupno potovanje konča. Jutranja joga praksa, zajtrk in popoldanska joga “Razteg pred potovanjem”. V večernih urah se bomo odpravili proti letališču in od tam poleteli proti domu.

“Early bird” CENA:

(do 30.9)

– 2.289,00 EUR* –

(*tudi možnost plačila na obroke)

VKLJUČENO V CENO:

– letalski prevoz s Qatar-jem in letališke pristojbine

11x nočitev z zajtrkom v RESORTU 5* YAB YUM v dvoposteljnih ali troposteljnih
sobah, odvisno od števila prijavljenih. Sobe so opremljene s king-size posteljo,
nekatere sobe z dodatnim ležiščem.

vsi prevozi v programu

– 3x večerja po programu

vsi izleti in raziskovanja

vse joga vadbe (+ posebna joga vadba ob sončnem vzhodu, vadba ob sončnem zahodu)

1x delavnica joge na željo udeležencev

– posebna joga vadba z gostujočim učiteljem Yab Yum resorta

ležalniki in brisače za sončenje

– fitoterapevtske kapljice proti trebušnim infektom

pijača dobrodošlice v Yab Yum resortu

*program se izpelje ob prijav najmanj 10 udeležencev

DOPLAČILA:

Obvezna doplačila:

– viza za Indijo

– cepljenje (hepatitis B, trebušni tifus)

– turistično zavarovanje za tujino

Izbirna doplačila:

– hrana, ki ni vključena v program

–Doplačilo za enoposteljno sobo : 529,00 EUR na standard sobo

–Doplačilo za bivanje v Honey Pod : pogled na morje  196,00 EUR na osebo.

–Prevoz iz Ljubljane do letališča v Zagrebu (cena odvisna od števila oseb)

– Zavarovanje rizika odpovedi in turistična asistenca na potovanju

– masaža

– osebni stroški, ki niso v programu

– napitnine

ZA ZAČETEK TVOJEGA ČAROBNEGA POTOVANJA V INDIJO

VPIŠI SVOJ EMAIL IN PREJMI NAVODILA ZA REZERVACIJO ENEGA IZMED LE 12. MEST!

ZA ZAČETEK TVOJEGA ČAROBNEGA POTOVANJA V INDIJO

VPIŠI SVOJ EMAIL IN PREJMI NAVODILA ZA REZERVACIJO ENEGA IZMED LE 12. MEST!

HOLI – praznik barv

 

Holi je indijski praznik sreče, barv in čustev ter eden izmed najbolj znanih in priljubljenih indijskih praznikov. Holi bi lahko povezali z našim pustom, saj slavi prihod pomladi in zmago dobrega nad slabim. Prav tako tudi ne pade vsako leto na isti datum, temveč se ravna po gibanju lune. Prav zato smo posebno veseli, da ga bomo letos doživeli skupaj z vami. Sprehodili se bomo skozi Arambol market in začutili vznemirjeno vzdušje domačinov. Nujno poglej levo in desno, ker barve kar letijo naokoli!

Ekološka plantaža začimb Shakari

 

Ekološka plantaža začimb Shakari ti bo ponudila nepozabno izkušnjo! Nahaja se sredi zelene okolice mesta Curti. Talka Ponda, v kateri se nahaja, je izjemno priljubljena zaradi svoje bogate kulturne dediščine in veličastno zasnovanih krajev za čaščenje. Ta plantaža začimb dodaja pestrost turistični destinaciji, s katero se Ponda mora pohvaliti. Tradicionalno indijsko kosilo, pripravljeno z začimbami iz plantaže, vključeno!

Anjuna market

 

Svoje čute prepusti različnim dišavam, barvitim začimbam in številnim čarom edinstvene in neprimerljive indijske tržnice Anjuna. Sprehodi se med stojnicami s srebrnino, izdelki iz kašmirja in svile, čudovitim nakitom, barvitimi lampijoni in jih po želji, na plaži v resortu, spustite v večerno nebo. Čakajo te nadvse magični trenutki. Ogled tržnice zaključiš s kosilom v kavarni in prelepim razgledom na Arabski ocean ter živo glasbo.

 

Arambol market in plaža

 

 Arambol market in plaža sta zaradi sproščenega vzdušja in najlepših sončnih zahodov izjemno priljubljena. Sprehodil se boš skozi večerno tržnico srebrnine, lokalnih izdelkov, začimb in svežega sadja kot so, kokosi, dragon fruit, papaje ter ananas. Plaža Arambol ti nudi popolno mesto, kjer se lahko v miru usedeš in s hvaležnostjo za tvoje potovanje opazuješ najlepši sončni zahod.

Stari del Goe

 

Panjim je glavno mesto Goe in leži na brežini reke Mandovi.
Mesto ima terasaste hribe, betonske zgradbe z balkoni in strešnike rdeče barve. Pravi
pogled v mestu so tudi drevoredi, obloženi z gulmoharjem, akacijo in drugimi drevesi. Kosilo bo danes postreženo v znameniti restavraciji Viva Panjim. V Mapusi je zelo znan lokalni bazar, ki predstavlja tradicionalni indijski market. Stari del Goe, je
zgodovinsko izjemno pomembno področje. Stara Goa je bila v preteklosti prestolnica portugalske Goe, vse do 18. stoletja, ko je mesto napadla kuga. Stavbe ohranjene iz tistega časa, ti vzamejo dih.

Yab Yum resort 5*

 

Dobrodošli v enega izmed najlepši resortov v Indiji! V letovišču vam je na voljo zasebna hišica, ki je popolno ravnovesje med počutjem ob naravi (šelestenje listov, žvrgolenje ptic in zvoki žab) in modernim udobjem (npr. vroča voda, učinkovit stropni ventilator in Wifi). Ob vsaki hiški je zasebna terasa, na katero vam vsako jutro prinesejo vnaprej izbran zajtrk. Resort ima zasebno plažo z ležalniki ter brisačami in 24 urno varovanje. Ker želimo, da bo tvoje potovanje kar se da brezskrbno smo poskrbeli, da si lahko hrano
skozi celotno potovanje naročiš v RESORTU 5* YAB YUM v skupinski hali, osebje pa ti jo prinese na plažo ali celo na tvojo zasebno teraso.

ZA ZAČETEK TVOJEGA ČAROBNEGA POTOVANJA V INDIJO

VPIŠI SVOJ EMAIL IN PREJMI NAVODILA ZA REZERVACIJO ENEGA IZMED LE 12. MEST!

ZA ZAČETEK TVOJEGA ČAROBNEGA POTOVANJA V INDIJO

VPIŠI SVOJ EMAIL IN PREJMI NAVODILA ZA REZERVACIJO ENEGA IZMED LE 12. MEST!

ZARES KORISTNE INFORMACIJE

Nikoli še nisem bil/-a v Indiji. Se lahko oddiha vseeno udeležim?

Seveda, Tinks Yoga oddih je najboljši način, da se prvič srečaš z Indijo. Poskrbeli bomo, da ti bo udobno, prijetno in predvsem varno. Spoznal boš novo kulturo, njihove navade, hrano, drugačen način življenja in skrite kotičke juga Indije.

Ti se lahko popolnoma sprostiš in se prepustiš prvem srečanju s to čudovito, magično deželo!

Kakšno je VREME meseca Marca v Indiji?

Mesec Marec je vremensko zelo prijazen. Manj je turistov, večeri so že prijetno topli in ne več vroči, skoraj brez dežja in manj vlage kot v prejšnjih mesecih. Vseeno bo zelo toplo zato vam svetujemo uporabo sončnih krem, majic ter sončnikov in sončnih očal. 

Kaj naj spakiram v svojo potovalko?

Ne pozabi na: poletna oblačila, sončna očala, sončno kremo, natikače, kopalke, toaletno torbico, dobro knjigo, joga oblačila, flaško za vodo, torbo za plažo/nahrbtnik za izlete, zvezek, pisalo.

V resortu bo poskrbljeno za: brisače, joga podloge ter joga dodatke, kupili pa si boste lahko tudi kokosovo olje iz kokosov resorta- najboljša hidracija kože in las po sončenju!

Ali je cepljenje obvezno?

Cepljenje ni obvezno, vendar rutinska cepljenja, kot so cepljenje za trebušni tifus ter hepatitis B, TOPLO PRIPOROČAMO! Tako boš lahko brezskrbno uživala na svojem magičnem joga potovanju.

Ali je v Indiji možna uporaba plačilnih kartic/bankomatov?

V Indiji so plačilno sredstvo rupiji, vendar je izjemno pogostejša uporaba debetnih in kreditnih kartic. Skoraj na vsakem koraku je bankomat. Pred odhodom ti svetujemo, da kontaktiraš svojo banko in se dodatno pozanimaš o uporabi tvoje kartice v Indiji.

Ali je Tinks Yoga oddih res zame?

Preberi si kaj pravijo udeleženci zadnjih petih Tinks Yoga oddihov:

“Vzela sem si čas zase, se umirila po vsem hitenju. Celotna ekipa je dihala z nami, za vse je bilo poskrbljeno. Lahko sem znova napolnila svoje baterije. Po dohodu domov sem stkala vezi in prijateljstva za vedno.” – Maja Č.

“V prilagovanju in usklajevanju vsakdanjega življenja preprosto pozabimo na odnos s seboj. Na Tinks Yoga oddihu sem imela čas, da zopet najdem ravnovesje. Najboljša stvar, ki sem jo zase naredila v zadnjih 10. letih!” – Maja P.

Koliko bom zapravil/-a za osebne nakupe?

Ne več kot 15-20Eur na dan (*z izjemo obiskov marketov). Ekipa Tinks yoge ti bo svetovala pri nakupih, kaj ja in kaj ne. Naučili te bomo barantanja, saj lokalni prebivalci turistom največkrat ponudijo višjo ceno 😉

Ali potrebujem s seboj joga podlogo?

Ne. Joga podloge bodo na voljo v Yab Yum resortu, kot tudi joga pasovi in kocke. 

Kako naj se izognem trebušnim infektom, da mi ne pokvarijo izkušnje Indije?

Tinks Yoga ti kot DARILO podarja posebne antimikrobne kapljice, ki te bodo popolnoma zaščitile in ti omogočile najprijetnejšo kulinarično izkušnjo. Kaplice vsak udeleženec prejme tri dni pred začetkom potovanja.

Še vedno nisem prepričan/-a!! Naj grem res tako daleč?

To sta se spraševala tudi Simon in Tinkara, pobudnika prvega Tinks Yoga oddiha v Indiji. Zato sta zate oblikovala izkušnjo, znotraj katere se lahko v miru in varno srečaš z nam oddaljeno a magično in neverjetno kulturo Indije. Tinks Yoga oddih je najboljši način, da prvič potuješ v deželo Indije. Zagotavljamo, da se boš želela vrniti vsako leto.

ZA ZAČETEK TVOJEGA ČAROBNEGA POTOVANJA V INDIJO

VPIŠI SVOJ EMAIL IN PREJMI NAVODILA ZA REZERVACIJO ENEGA IZMED LE 12. MEST!

ZA ZAČETEK TVOJEGA ČAROBNEGA POTOVANJA V INDIJO

VPIŠI SVOJ EMAIL IN PREJMI NAVODILA ZA REZERVACIJO ENEGA IZMED LE 12. MEST!