O nas

Tinks Yoga ekipa gleda v isto smer- ponuditi prostor in ustvariti vzdušje znotraj katerega lahko uživate sebe.

Ob vstopu vas pričakajo vedno nasmejani obrazi, najboljša kokosovo voda, odprt prostor za pogovor in odgovori na vaša vprašanja!

Prostor za vse oblike ljubezni

Smo ekipa posameznikov, ki se je odločila sebe postaviti na prvo mesto.

Natanko to želimo in ponujamo tudi vam.

Ekipo sta leta 2016 zasnovala Tinkara in Simon. Leta 2017 sta se ekipi Tinks Yoge pridružili novopečeni učiteljici bikram joge, Katarina in Anina. Ekipa danes šteje 11 ljudi, od lastnikov centra, do učiteljic, receptorke in karma jogistov.

Naš namen je jasen in preprost: ustvarjati pogoje za mirno življenje.

Živeti dobro.

 

Spoznaj ekipo

Lastnika

Tinkara Končar

​Mednarodna učiteljica joge, s 1000–urnim certifikatom Bikram joge ter ena izmed dveh v Sloveniji z 200–urnim certifikatom Yoga Medicine. Po uspešno opravljeni diplomi na Akademiji za ples v Amsterdamu se je pridružila eni najbolj prepoznavnih plesnih kompanij na Nizozemskem. Ljubezen do odkrivanja sveta ter izražanja skozi ples jo je nato vodila skozi Avstralijo, Novo Zelandijo, pa vse do Kitajske in Aljaske. Že med študijem plesa se je spoznala z bikram jogo, ki je kmalu postala njena strast. Do odločitve za naporno 1000–urno izobraževanje v Los Angelesu jo je pripeljala želja in zavedanje o edinstvenih učinkih bikram joge.

Kot učiteljica bikram joge je gostovala v Avstriji, Italiji, Srbiji, na Danskem, Švedskem in Norveškem, Češkem, Tajskem, v Indiji, Izraelu, Miamiju, Los Angelesu, San Franciscu in nazadnje na Havajih. Tam je dokončala tudi drugi certifikat za učiteljico Vinyasa Flow in Obnovitvene joge s svetovno priznano Tiffany Cruikshank in Yoga Medicine, ki so trenutno pionirji v razširjanju joga vadbe kot medicine in prilagajanju položajev na telo.

V Tinks Yoga centru poučuje vadbe Bikram joge, Vinjasa joge, Obnovitvene joge in nudi zasebne ure joge.

Tinkara trenutno razvija prvi spletni program joge v Sloveniji in nadaljuje svoj 500-urni joga tečaj s Tiffany Cruikshank in Yoga Medicine.

Simon Zorin

Simon Zorin je soustanovitelj Tinks joga centra.

Po izobrazbi je ekonomist, po duši pa gostinec in novopečeni jogist. Njegova strast so ljudje, njihove zgodbe in dobra, predobra hrana.

Simon poskrbi, da v “zakuliskju” joga centra vse poteka kot mora, je vodja programa Karma joge in recepcije v Tinks Yoga centru.

Simon in Tinkara sta se spoznala dokaj naključno, ker pa vsi vemo, da za vsakim naključjem stoji načrt, se zdi kot, da je bilo vedno mišljeno, da skupaj začneta pisati zgodbo Tinks Yoga centra.

“Joga me uči uporabljati dih, kot orodje za manj stresa in bolj zdravo telo.”

Simon trenutno pripravlja knjižico receptov, Septembra pa začne z izobraževanjem za učitelja Otroške joge z Benjaminom Hartom ter skupnostjo Rainbow joge.

Učitelji

Katarina Supan

Po izobrazbi Sociologinja, po duši umetnica, po stroki pilates inštruktorica in učiteljica bikram joge.

Leta 2009 je Katarina pri FZS opravila najprej licenco za vaditelja, kasneje pa tudi inštruktorsko licenco. Leta 2017 je znotraj Tinks Yoga centra pod vodstvom Tinkare Končar opravila 4- mesečni zasebni učiteljski tečaj bikra joge. Od septembra 2017 pod rednim mentorstvom Tinkare še naprej nadgrajuje svoje znanje.

Po HOT PILATESU vam obljubljata, da se boste počutili prerojeno, razgibano, prepoteno, za nekaj kilogramov lažje, predvsem pa sproščeno.

V Tinks Yoga centru uči vadbe bikram joge ter Hot pilatesa.

Katarina trenutno s Tinkaro pripravlja prvi online pilates program.

Anina Peric

Svoj prvi certifikat za poučevanje otroške joge prejela leta 2016 v Sloveniji. Leta 2017 ga je nadgradila z izobraževanjem z Rainbow joga učitelji na Nizozemskem.

Leta 2017 je skupaj s Katarino vstopila v zasebno izobraževanje za učiteljico bikram joge pod vodstvom Tinkare Končar. Od septembra 2017 nadaljuje z rednim mentorstvom in nadgrajevanjem znanja pod vodstvom Tinkare.

​”Delo z otroki mi je v veselje, saj me njihova iskrenost, spontanost in neskončna domišljija vedno navdušijo in obenem spodbudijo h kreativnemu razmišljanju, torej, vrtenju kolesc v moji glavi.”

Delo z “odraslimi” jo uči in ji predstavlja možnost za razvoj in napredek. “Najlepši del poučevanja joge”, pravi Anina, “je opazovati vadeče kako se razvijajo v najlepše možne verzije samih sebe.”

V Tinks Yoga centru poučuje vadbe bikram joge in otroške joge.

Anina trenutno oblikuje in ustvarja prvi set kartic za otroško jogo, ki bodo od jeseni naprej dosegljive tudi v Tinks yoga centru!

Nike Kobal

Diplomirana komunikologinja, ki poleg raziskovanja zavestnih vadb uživa v ročnih delih kot so izdelovanje naravne kozmetike, šivanje in ustvarjanje zdravih slaščic 🙂

Jogo vadi že od mladosti. Leta 2013 je prakso Vinjasa joge poglobila s 300-urnim tečajem za učitelja joge, leta 2014 pa je v Grazu opravila certifikat za učitelja joge za otroke in družine z Rainbow joga.

V Tinks Yoga centru poučuje vadbe joga Nidre, na katerih vas s svojim prelepim glasom in vselej mirno energijo popelje skozi čudovito potovanje in odmik odvsega!

Nike smo v Tinks joga centru zaupali tudi čisto novo vadbo ZBUDI ME! s katero pričnemo v mesecu Oktobru. Nike zadnja leta posveča vse več pozornosti regenerativnim vadbam in res zavednim premikom na joga podlogi in vam nudi prostor znotraj katerega lahko sledite svoji intuiciji in telesu.

Špela Voje

Po izobrazbi diplomantka športne vzgoje, ki svoj vsakdan z veseljem preživlja v družbi otrok. Svoj prvi certifikat za učiteljico otroške joge je prejela leta 2016 v Sloveniji, nadgradila pa ga je leta 2017 z izobraževanjem z Rainbow Yoga na Nizozemskem.

Ker so otroci vse bolj obremenjeni in imajo vsak dan na svojem urniku veliko aktivnosti se zaveda, da nujno potrebujejo umiritev, dihanje in veliko igre.

​V Tinks Yoga centru poučuje vadbe otroške joge.

“Otroci me s svojo iskrenostjo in prikupno navihanostjo vedno znova nasmejejo in spomnijo, kako prelepo in enostavno je lahko življenje.”

Anja Humljan

 Kot učiteljica joge s 16-letnimi izkušnjami in arhitektka z 10-letno mednarodno kariero, je imela priložnost spoznavati življenjsko, poslovno in urbano okolje največjih metropol po svetu.

Študirala je na Danskem, v Sloveniji ter Avstraliji in vodila projekte v New Yorku, Madridu, Parizu, Kopenhagnu,
Singapurju in drugod po Evropi.

Kot arhitektka, ki je hkrati predana učiteljica joge, je kmalu spoznala, da je za uspešno in srečno življenje potrebno iti korak dlje od poznanih metod in načinov.

V Tinks Yoga centru poučuje vadbe Vinjasa joge, joga Nidre in delavnice.

Ekipa

Tadeja Rozman

Tadeja je grafična oblikovalka, ki je v Tinks Yoga centru začela kot vadeča in se kmalu pridružila programu karma joge. Od Marca 2018 jo “najdete” tudi na recepcija našega centra.

Njen nasmeh in dobra volja sta nalezljiva. Vedno pripravljena pomagati. Tadeji je joga spremenila življenje, saj ji je ponudila prostor v katerem spoznava vse barve, vsa čustva in vse palete sebe. 

Program karma joge jo vedno znova spomne, da je dati, brez pričakovanj prejeti nazaj v zameno, najlepše darilo, ki si ga lahko podariš.

Tadeja trenutno pridno hodi na delavnice in vadbe Tinks Yoge in s svetlobno hitrostjo raste tako znotraj kot tudi zunaj joga sobe.

Matevž Markovič

Matevž je del Tinks Yoga ekipe že od samega začetka Tinks Yoga centra. Je svetovni raziskovalec, jogist, strasten ljubitelj knjig, odkrivanja globjih delov človeškega uma in telesa.

Matevž je v Tinks Yoga centru vključen v program karma joge, znotraj katerega v zameno za pomoč v centru prejmeš vse vade na Tinks Yoga urniku. 

Je vedno pripravljen pomagati in tudi on vedno bolj razume, da je največje darilo, ko podariš. 

Matevž je terapevt naravnega zdravljenja, mojster reikist in prehranski svetovalec.

Prvič na Tinks Yoga vadbah?

TVOJ ZAČETNIŠKI PAKET
21 DNI za 25EUR

Neomejena joga in pilates za vse, ki prvič stopate v Tinks Yoga center.

V času Začetniškega paketa izkoristi 15% za katerikoli nadalnji nakup! *ne velja za letne in polletne karte.

Tinks Yoga Center
P.E.: Kolarjeva ulica 47
1000 Ljubljana
Slovenija

Vse pravice pridržane | Tinks Yoga: 041294947 ali 031830956 | ID za DDV: Si 60432462