Tinks Yoga Center

Ko smo Septembra 2016 odprli vrata našega centra smo vedeli, da Slovenijo čaka velika sprememba.

Tinks yoga center je obiskalo že več kot 2000 zadovoljnih vadečih!

Vsak dan nadgrajujemo vadbe in z vami delimi nove ideje. S tem podpiramo vašo nenehno rast in vzpodbujamo vaš ritual. 

Smo prvi center, z veliko joga sobo ogrevano na topli zrak. V Slovenijo prinašamo inovativen sistem vadb, kot so bikram joga in hot pilates.

V Tinks Yoga centru vam ponujamo znanje, izkušnje, ogromno ljubezni, veliko veselja in predvsem NOVE ZAČETKE!

Z vami, od leta 2016

Gremo nazaj v leto 2016. Tinkara je bila svetovna popotnica, Simon mlad in nadebuden gostinjec. Oba sta že od nekdaj želela ustvarit prostor, poln predvsem ljubezni in ko sta se spoznala so se stvari začele odvijati s svetlobno hitrostjo!

Kot velikokrat prej sta v “novo dogodivščino” stopila z velino mero navdiha in natančno to, pravita,  je formula za uspeh. Upati si stopiti v čevlje, ki so večji od tebe in se na poti naučiti hoditi v njih.

Tinks Yoga center je vrata odprl Septembra 2016 in od takrat svoj navdih, ideje in srce vlagata v skupnost, ki nenehno vrača in vrača in vrača!

Želela sta ustvariti prostor, ki je čist in funkcionalen, joga sobo, ki nudi mir po napornih dneh in ekipo, ki bo gledala v isto smer.

Od Septembra 2016 je prag Tinks Yoga centra prestopilo že ogromno izmed vas in vsakega se enako razveselimo. Naša vizija je redno ponujati postor ter vadbe, znotraj katerih boste “olupili” vse kar niste in hodlili proti vsemu kar že ste.

Dokler boste vi, bo tudi in vselej Tinks Yoga center- prostor kjer se boste počutili tako udobno, da ne boste hoteli oditi!

Prvič na Tinks Yoga vadbah?

TVOJ ZAČETNIŠKI PAKET
21 DNI za 25EUR

Neomejena joga in pilates za vse, ki prvič stopate v Tinks Yoga center.

V času Začetniškega paketa izkoristi 15% za katerikoli nadalnji nakup! *ne velja za letne in polletne karte.

Kako do nas?

Naslov: Kolarjeva ulica 47, 1000 Ljubljana

Z avtom: najdi nas na zemljevidu in se preprosto odpelji do našega centra. V neposredni bližini so ti na voljo tudi parkirišča.

Z avtobusom: Številka 14 v smeri Podmilščakove ulice, te bo pripeljala v neposredno bližino Tinks Yoga centra. Od postaje je cca. 7 minut hoje.

S kolesom: Poglej na zemljevid in pripeljal te bo naravnost do nas. Pred našim centrom so stojala za kolesa, kjer te bo tudi tvoje pridno počakalo

Tinks Yoga Center
P.E.: Kolarjeva ulica 47
1000 Ljubljana
Slovenija

Vse pravice pridržane | Tinks Yoga: 041294947 ali 031830956 | ID za DDV: Si 60432462