Vadbe joge & pilatesa

Smo prvi, ki smo Sloveniji predstavili Bikram jogo in Hot pilates. Naše edinstvene vadbe in unikaten prostop vam omogočajo, da najdete tisto kar iščete. Pravo vadbo za vaše telo in um! Smo edini z veliko joga sobo ogrevano na topli zrak, kar vam zagotavlja izjemne rezultate pridobljene na varen način.

Urnik

Naš urnik si lahko pogledate spodaj ali pa preko MindBody aplikacije.
Naša MindBody aplikacija na tvojem telefonu

Prenesi danes!

junij

julij 2018

avgust
MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Events for julij

1st

No Events
Events for julij

2nd

Events for julij

3rd

Events for julij

4th

Events for julij

5th

Events for julij

6th

Events for julij

7th

Events for julij

8th

No Events
Events for julij

9th

Events for julij

10th

Events for julij

11th

Events for julij

12th

Events for julij

13th

Events for julij

14th

Events for julij

15th

No Events
Events for julij

16th

Events for julij

17th

Events for julij

18th

Events for julij

19th

Events for julij

20th

Events for julij

21st

Events for julij

22nd

No Events
Events for julij

23rd

No Events
Events for julij

24th

No Events
Events for julij

25th

No Events
Events for julij

26th

No Events
Events for julij

27th

No Events
Events for julij

28th

No Events
Events for julij

29th

No Events
Events for julij

30th

No Events
Events for julij

31st

No Events

Vrste joge in pilatesa

Detox telesa in uma

Bikram joga 26+2

Bikram joga je edina obika joge, ki je bila ustvarjena za zdravljenje telesa. Je joga vadba, ki se opravlja v joga sobi ogreti na 36 — 37 stopinj, z 38% vlažnostjo. Točno določena temperatura v joga sobi in vlažnost v zraku omogočata prehod v dele telesa, ki so poškodovani/obrabljeni in vam nudi rehabilitacijo. Vadba bikram joge je točno določeno zaporedje 26. položajev ter dveh dihalnih vaj. Zdravi stanja kot so artritis, kronične bolečine v hrbtenici, strgane kolenske vezi, problemi z dihali, osteoporoza, astma in obolenja dihal, kalcinacije, itd. ​Toplota v joga sobi in revolucionaren sistem vadbe, ki že v prvih vadbah izoblikujeta vaše telo, vam ob redni praksi željeno telesno težo pomagata obdržati. Na eni bikram vadbi se porabi od 800-1000 kalorij, kar je prelepa vzpodbuda za vsako vadbo naprej. ​Bikram joga občutno zmanjša nivo stresa, sčisti vašo kožo bolje kot katerikoli kozmetični produkt, ohranja mladosten videz in je primerna za vse! Bikram 60′ je 60 minutna bikram vadba znotraj katere prve tri položaje opravljamo v dveh setih, ostale v enem setu. Vadba je primerna za vse, ki vam primanjkuje časa in si vseeno želite na svojo joga podlogo. Bikram glasbena joga je vadba, ki se izvaja ob joga učitelji, ki dela z vami. Na bikram glasbeni jogi sledite premikom in dihu učitelja. Je odlična sprostitev in meditacija ob glasbi in gibu. Vadba ni primerna za začetnike!

Podpri svojo hrbtenico

Hot pilates

Zdravilo za vašo hrbtenico, moč za vaš center in izziv, ki prinese velike nagrade. Tinks Yoga center je edini v Sloveniji, ki ponuja vadbe Hot pilatesa, kjer ti toplota in vlaga v prostoru nudita hitrejše rezultate. Z redno Hot pilates vadbo pozabite na bolečine v hrbtenici! Na vsaki vadbi so vključeni položaji, ki okrepijo podporne stebre hrbtenice, kar vam v vsakdanjem življenju nudi oporo.  Hot pilates vadba je zdravilo za vse, ki se srečujete z urinkso inkontinenco in odlična podlaga za ostale športne aktivnosti, kot so tek, planinarjenje, hitra hoja, itd. Joga soba je ogreta na 34 stopinj s 30% vlažnostjo in vam skozi izziv, ki ga predstavlja 60 minut Hot pilates vadbe, nudi izjemne koristi.

Nauči se osnove joge

Vinjasa joga

Vinjasa je dinamična oblika joge, kjer se gib nenehno prepleta z dihom. Skrbno zasnovana sekvenca se vedno začne z osnovami. Ko na joga podlogi zgradimo zavednaje začnemo z malce večjimi gibi, mi po telesu poženejo kri. Konec vadbe je sproščujoč, počasen in miren. Tinkara v Tinks Yoga center in v vse vade Vinjasa joge vnaša znanje, ki ga prejema znotraj izobraževanja s Tiffany Cruikshank ter Yoga Medicine. Vsaka Vinjasa vadba vaše telo podpre tako, da je funkcionalno tudi zunaj joga sobe. Poudarek ni le na premiku-asani, pač pa tudi na čustvenem dojemanju sebe in svojega diha.  Večkrat si pomagamo z joga pripomočki kot so joga kocke in joga pasovi, ki jih dobite v našem centru.

Sprosti telo in umiri um

Obnovitvena joga

Ko se ti najbolj mudi, ustavi- svoj um, svoje telo, svoj dih. Obnovitvena joga je 60 minuta vadba znotraj katere telo podprto počiva v obnovitvenih položajih. Ni vam potrebno hiteti, razmišljati ali planirati. Prepustite se in odmislite celoten svet. Večino vsakega dneva preživimo v simpatetičnem delu živčnega sistema, to je tisti del, ki nam pomaga, da “odkljukamo vse na seznamu”, smo aktivni tudi, ko bi si morali že veti počitek in delamo preko svojih zmožnosti. Ves ta čas telo in um obremenjujemo. Obnovitvena joga pa vzpodbuja parasimpatetični del živčnega sistema, ki pospira glavne avtomatilčne procese v telesu- dih, bitje srca, presnovo, delovanje prebavnega sistema, jetra trebušno slinovko, itd. Za vadbo Obnovitvene joge, tako kot za naše ostale vadbe, ne potrebuješ predznanja. Na vsaki vadbi so podana natančna navodila koko varno v, in iz položaja. Je odlično nasprotje našim aktivnim vadbam in je primerna za vse. Te izzove, vendar na drugačen način.

Odvrži odvečen stres

Joga Nidra

En korak dlje, v vašo brezskrbno sprostitev. Vadba “jogijskega spanja” traja 60 minut. Oblikovana je za vse, ki težko umirite hrčka v glavi in se posledično ob koncu tedna počutite izžete. Na vadbah joga Nidre telo leži v mirovanju, Anja pa vsa s svojim angleskim glasom vodi skozi popotovanje. Na vadbi joga Nidre telo leži v mirovanju. Na prvi pogled se nam položaj mirovanja na hrbtu zdi nekaj najbolj preprostega, kmalu pa ugotovimo, da je eden izmed najtežjih položajev. Zakaj?

  • mirovanja ne prakticiramo v vsakdanjem življenju in nam je postalo tuje
  • Deli telesa, ki so preobremenjeni(spodnji del hrbta, vrat, rame) začnejo “opozarjati” nase
  • Nenehni tok misli ne znamo umiriti kar nam otežuje mirovanje

Joga Nidra je protiutež na tehtnici hitrega in (pre)zaposlenega življenja. 

Za konec tedna

Yang do Yin

 

Vadba, ki združuje Vinjasa Flow jogo ter elemente Obnovitvene joge/Joga Nidre. Začne se počasi, vključene so dihalne tehnike in vaje za um, telo nato ogrejemo, sledijo stoječi položaji, zadnjih 30-40 minut, pa je posvečenih popolni sprostitvi. Vadba Yang do Yin bo vaše telo pripravila, ogrela, pospešila krvni obtok in srčni utrip,nato pa bo sprostila zategnjene predele, podprla vse vitalne procese v telesu in umirila vaš um. Idealno za vse, ki želite ob koncu tedna izpustiti kar ne potrebujete in se sprostiti znotraj relaksacije!

Vadba za vaše malčke

Otroška joga

Kvaliteten čas, ki ga z otroki preživite v Tinks Yoga centru. Skozi joga položaje se starši sprostite, otroci pa učijo. Poskrbimo za vse. Živimo v svetu, kjer sta sprostitev in umiritev že v mladih letih nujno potrebna. V Tinks Yoga centru pomagamo, da se vaši otroci razvijejo v samostojne in samozavestne mlade osebe. Smo edini, ki vzporedno z otroško jogo ponujamo zdravilno vadbo za starše. Vadbe Otroške joge so zasnovane z namenom, da vaše otroke podprejo v njihovi ustvarjalnosti, njihovih namerah, jih učijo sočutja in deliti. Vsaka vadba je sestavljena tako, da se otroci najprej “znebijo” odvečne energije, takoj zatem umirijo, naučijo različnih joga položajev in zgradijo zavednaje. Znotraj mlajše skupine(4-7let) se ulijo preko izgre in njim dostopnih metod. Uporabljajo joga kartice, na katerih prepoznajo že izvajane joga položaje, si podajajo “volno velikanko” in se učijo izraziti svoje občutke ter se preko pravljic spoznavajo z meditacijo. Znotraj starejše skupine(8-14let) jim ponudimo več prostora za njihova pripovedovanja in dojemanje sveta, vključujemo teme, ki so relevantne za mlade osebe, jih učimo dihalnih tehnik in pomembnosti gibanja telesa.

Prvič na Tinks Yoga vadbah?

TVOJ ZAČETNIŠKI PAKET

21 DNI za 25EUR

Neomejena joga in pilates za vse, ki prvič stopate v Tinks Yoga center.

V času Začetniškega paketa izkoristi 15% za katerikoli nadalnji nakup! *ne velja za letne in polletne karte.

Enkraten obisk

Brez obvez, pridi na katerokoli vadbo, ko potrebuješ.

 

Vplačajte na recepciji Tinks Yoga centra.

15 EUR

Na recepciji ali preko spleta

Paketi Obiskov

Paketi obiskov so namenjeni vsem, ki imate deljene ali neredne urnike, veliko potujete in mesečna karta ne pride v poštev. Veljajo eno leto od dneva nakupa in za katerokoli vadbo. Ob vsakem obisku v studiju, se vam en obisk odšteje iz vaše kartice.

 

Vplačajte na recepciji Tinks Yoga centra.

5 Obiskov
60 EUR
10 Obiskov
115 EUR
20 Obiskov
175 EUR
30 Obiskov
225 EUR

Polletne in Letne karte

Za vse, ki ste pripravljeni na več! Letne in polletne karte vam omogočajo neomejen obisk katerekoli vadbe v našem centru.

Prijavnico izpolnite in paket vplačate na recepciji Tinks Yoga centra.

Polletna karta 6 mesecev

500 EUR

Vplačaj celotni znesek ali v dveh obrokih

Letna karta 12 mesecev

900 EUR

Vplačaj celoten znesek ali mesečni znesek Možnost zamrznitve: 30 dni

Mesečne karte

Za vse, ki vadbe obiskujete dva ali večkrat na teden. Na voljo so vam različni paketi mesečnih kart, s katerimi najbolje izkorisitite vplačano vrednost.

 

Vplačajte na recepciji Tinks Yoga centra.

Mesečna Bikram karta

81 EUR

Velja neomejeno za BIKRAM vadbe na urniku

Mesečna Hot pilates

55 EUR

Velja za vse HOT PILATES vadbe na urniku

Mesečna Neomejena karta

100 EUR

Velja neomejeno za VSE vadbe na urniku

Mesečna Obnovitvena karta

55 EUR

Velja za vse Obnovitvene vabde na urniku

Ste pozabili brisačo?

2 EUR

Potrebujete joga podlogo?

1 EUR

Kokosova voda Fountain of Youth

4 EUR

Voda

1 EUR

Tinks Yoga Centre
Address in Ljubljana
Slovenia
1000

T's and C's | Privacy Policy | Returns policy

Pin It on Pinterest