Prepleti gib z dihom

Vinjasa joga

Dinamična oblika joge, ki je dostopna vsem!

Učimo se osnov, kot so pozdrav soncu, položaj Otroka, položaj Strešice.

Vadbe so zasnovane tako, da so kljub svoji dinamiki dostopne tudi začetnikom. Vsako vadbo začnemo z zavedanjem diha, nato šele telesa.

Vrh Vinjasa vadbe predstavljajo gibi, ki so med seboj povezani v “ples”. V tem delu vadbe se telo ogreje od znotraj in odvrže vse nepotrebno.

Na koncu vsake vadbe sledi vodena sprostitev.

Kako se Vinjasa joga razlikuje od Yang do Yin vadbe?
Na Vinjasa jogi je malce več poudarka na dinamiki, pozdravi soncu si sledijo en za drugim. Na vadbi Yang do Yin so gibi bolj manimalistični. Na Vinjasa jogi raziskujemo “večje” joga položaje, medtem, ko na vadbi Yang do Yin ustvarjamo podporo in zavedanje za natanko te “večje” položaje.

Prvič na Tinks Yoga vadbah?

TVOJ ZAČETNIŠKI PAKET
21 DNI za 25EUR

Neomejena joga in pilates za vse, ki prvič stopate v Tinks Yoga center.

V času Začetniškega paketa izkoristi 15% za katerikoli nadalnji nakup! *ne velja za letne in polletne karte.

“Joga je edina vadba kjer se kljub izjemni fizični aktivnosti popolnoma sprostim. Kot profesionalna balerina jo nujno potrebujem kot protiutež težkim in napornim vajam. Je moja meditacija v gibu in nebi je zamenjala za nič.”

Metka

“Znotraj svojega dela se velikokrat srečujem z vsem, kar srečam tudi na svoji joga podlogi- kako biti najbolj sočutna in najprijaznejša verzija sebe! Kolikor ponudim sebi, toliko lahko ponudim drugim. Joga je ena velika šola za življenje!”

Ana

“Na jogo pridem, da prediham svoje telo, sprocesiram dan, ki je za mano, de-aktiviram vse uporabljeno in ustvarim nov prostor za nove zamisli, ideje in načrte. Delo na joga podlogi je zelo povezano z mojim delom z živalmi!”

Tjaša

Tinks Yoga Center
P.E.: Kolarjeva ulica 47
1000 Ljubljana
Slovenija
Vse pravice pridržane | Tinks Yoga: 041294947 ali 031830956 | ID za DDV: Si 60432462