Prvič na Tinks Yoga vadbah?

Vaš 21-dnevni neomejen Začetniški paket

BOŽIČNA AKCIJA: pripelji prijatelja brezplačno (do 30. 12)

Velja 21 zaporednih dni, od prvega obiska v našem centru in zavezema vse vadbe na urniku. Preizkušajte v miru in se odločite za sebi najbolj primeren program!

1. Kupi svoj začetniški paket

+ pripelji prijatelja brezplačno!

21 neomejenih dni za 25EUR.

Preizkusi vse vadbe na urniku. Na voljo vam je še veliko drugih paketov!

2. Prenesi našo MindBody aplikacijo

Preprosta in brezplačna aplikacija, kjer si v udobju svojega doma ali pa med službo rezervirate mesto na vadbi.

Vpišite se prosim s svojim EMAILOM!

3. Pridi v Tinks Yoga center

S seboj prinesite joga podlogo, brisačo in vodo. Če podloge nimate, si jo vedno lahko izposodite od nas.

Za vse ostalo poskrbimo mi!

4. Naj se zabava začne

Ne pozabite v svoji izkušnji uživati!

Zabavajte se, odkrivajte in predvsem vprašaj karkoli vas zanima.

Vedno smo tam za vas!

Prvič na Tinks Yoga vadbah?

TVOJ ZAČETNIŠKI PAKET

21 DNI za 25Eur NEOMEJENO*

BOŽIČNA AKCIJA: pripelji prijatelja brezplačno       (do 30.12)

*V času Začetniškega paketa izkoristi 10% za katerikoli nadalnji nakup! (ne velja za letne in polletne karte.)

Kaj pričakovati?

VSE NAŠE VADBE SO PRIJAZNE ZAČETNIKOM. Poudarjamo osnove in se vedno vračamo na varno izvajanje joga položajev. 21 dnevni začetniški paket je ustvarjen za vaš nov začetek. Ne glede na to, ali ste začetnik ali z nami že dolgo, za vsakega se najde tisto, kar ga bo popeljalo proti željenemu cilju.

VSE KAR POTREBUJETE JE PRITI, OSTALO UREDIMO MI.

Ko prvič vstopite v Tinks Yoga center vam na recepciji pomagamo izpolniti kratko izjavo, uredimo vse potrebno za vaš paket, vam razkažemo naš center in vas povabimo v našo joga sobo. Le nekaj preprostih korakov do velikih sprememb!

BITI JOGIST, POMENI PRITI NA VADBO PRAVOČASNO

Pred prvo vadbo bodite v joga centru VSAJ 15 minut prej, da vam vse v miru uredimo in razkažemo.  Tudi vsakič naslednjič svetujemo, da pridete na vadbo vsaj nekaj minut prej in se v miru pripravite. 

OBLECITE SE UDOBNO

Svetujemo čim manj bombažnih oblačil, ki vpijajo pot in postanejo težka. Za vadbo raje izberite kaj bolj kratkega, ker je pri nas vedno toplo.

Prvič na Tinks Yoga vadbah?

TVOJ ZAČETNIŠKI PAKET

21 DNI za 25Eur NEOMEJENO*

BOŽIČNA AKCIJA: pripelji prijatelja brezplačno       (do 30.12)

*V času Začetniškega paketa izkoristi 10% za katerikoli nadalnji nakup! (ne velja za letne in polletne karte.)

Pogosto zastavljena vprašanja

 

Sem zategnjen/-a in v slabem stanju. Lahko vseeno začnem z vadbo joge?

Lepota joge je v tem, da je primerna za vse. Vsak bo sposoben narediti nekaj, ne glede na to, kako “zategnjen” ali pa v “slabem stanju” misli, da je. Že to, da pridete in ste pripravljeni narediti korak v pravo smer, je ogromno! Zavedajte se, da se vsak v joga sobi trudi narediti, najboljše kar lahko v tistem trenutku, prav tako kot vi, in to je več kot dovolj!

Kako se pripravim na svojo prvo vadbo?

Na dan svoje prve joga vadbe spij dovolj vode. S seboj prinesi joga podlogo, vodo ter birsačo. Česarkoli nimaš, si lahko izposodiš/kupiš v našem centru. Obelci se udobno in v joga center stopi s čim manj pričakovanji. Dovoli, da je vse kar se bo zgodilo zate, eno veliko darilo.

Ali lahko Začetniški paket razdelim na več obdobij?

Na žalost ne. Tvoj Začetniški paket velja 21 zaporednih dni od dneva prvega obiska v joga centru. V kolikor življenje nepričakovano poseže vmes, je vse stvar dogovora.

Kolikokrat na teden naj obiskujem vadbe joge?

Odločitev popolnoma prepuščamo tebi, naš najlepši nasvet pa je: BOLJ POMEMBNA OD ŠTEVILA VADB, JE NJIHOVA REDNOST Ustvari si “joga urnik”, ki ti bo predstavljal izziv ne pa tudi povzročal stresa. Kombiniraj med različnimi vadbami kot sta bikram joga in hot pilates ali pa se drži tiste vrste joge, ki ti trenutno najbolj ustreza. Najpomembnejša je tvoja rednost pri vadbi!

Ali je bikram joga primerna joga zame?

Bikram joga je primerna za vse, tudi za začetnike. Zaporedje 26. položajev ti nudi varnost, ki jo potrebuješ na začetku svoje joga poti. Kot nadaljevalcu, pa ti bo to isto zaporedje nudilo mir, znotraj katerega lahko utišaš um. Naša soba je ogrevana na topli zrak, kar pomeni, da se vsakih 20 minut zrak v sobi popolnoma zamenja. Toplota ima na telo terapevtski učinek in ga zdravi. V kolikor je potrebno se v joga vadbo vključi modifikacije, s katerimi ti je lažje izvajati položaje.

Zakaj je prostor ogrevan?

Toplota v prostoru vam zaradi pospešenega krvnega obtoka po celem telesu zagotavlja edinstven terapevtski učinek. Toplota v joga sobi je vaša najboljša prijateljica, saj odpre telo in vam omogoča razteg mišic in sklepov! To vam bo pomagalo skozi vaje in zmanjšalo tveganje poškodb. Znoj pomaga kožo očistiti, hkrati pa deluje kot “hladilna naprava”. Bolj kot telo dela, bolj se poti, da ohranja normalno telesno temperaturo skozi celotno vadbo. Zato si med bikram jogo znoja ne brišite s kože!

Na prvi vadbi sem počutil/-a kot da nič ne zmorem. Naj nadaljujem?

Seveda! Joga je “počasna medicina”, ki še kako deluje, vendar na dolgi rok. Ustvarite si redno joga vadbo in opazujte kako vsakič stopite malce dlje.Včasih je kakšen dan težek in z njim tako tudi vadba-a tudi to je v redu. Bodite potrpežljivi s svojim telesom in umom in si dajte priložnost. Na poti vas čakajo majhna darila v obiki velikih sprememb.

Ali lahko, če se mi mudi, odidem pred koncem vadbe?

Na žalost ne. Savasana je zadnji in skoraj najpomembnejši del tvoje joga vadbe, zato te vzpodbujamo, da v mirovanju ostaneš čim dlje. V kolikor se vam zares mudi, vam priporočamo, da si za vadbo izberete drug dan in po koncu vadbe ostanete v mirovanju na svoji joga podlogi. Kot protiutež hitremu in trdemu življenju je Savasana natanko tisto kar potrebujete vsakič znova!

Ali je normalno, da je v joga sobi pred in po vadbi takšna tišina? Tega nisem navajen/-a!

V Tinks Yoga vroči sobi vzpodbujamo tišino. Pred vadbo vam ta omogoča, da se za nekaj trenutkov usedete/uležete in razbremenite od hitrega dneva, po vadbi pa imate možnost v miru posrkati vse, kar ste se na vadbi tisti dan naučili.

Zato joga podlogo zvijamo čim bolj tiho oziroma izven joga sobe, smo opazljivi s plastenkami vode in iz joga sobe odidemo tako, da ostali lahko še počivajo. Tišina in mir v Tinks Yoga vroči sobi bosta kmalu postala vaše največje zdravilo.

Ali so po vadbi na voljo tuši?

V Tinks Yoga centru vam nudimo ločene moške in ženske tuše, izposojo brisač za tuširanje in sušilec za lase.

Ali s seboj prinesem svojo joga podlogo?

Joga vadbo izvajate na svojih joga podlogah. V kolikor joga podloge nimate si jo vedno lahko izposodite v našem centru. Cena izposoje: 1 EUR. Vsako podlogo po uporabi temeljito očistimo in pripravimo za naslednjega!

Za PRVIKRAT joga podlogo prejmete BREZPLAČNO v uporabo.

Prvič na Tinks Yoga vadbah?

TVOJ ZAČETNIŠKI PAKET

21 DNI za 25Eur NEOMEJENO*

BOŽIČNA AKCIJA: pripelji prijatelja brezplačno       (do 30.12)

*V času Začetniškega paketa izkoristi 10% za katerikoli nadalnji nakup! (ne velja za letne in polletne karte.)

Tinks Yoga Center
P.E.: Kolarjeva ulica 47
1000 Ljubljana
Slovenija

Vse pravice pridržane | Tinks Yoga: 041294947 ali 031830956 | ID za DDV: Si 60432462